NEWS

All News on Current, Upcoming Events & Championships are listed here and will be updated regularly.

 

******2019******

RaceRoom Racing Experience  Event              

 

GTR3                                                              

                                                                               

Date: Tuesday 19thFebruary 2019                         

 

Start Time: 19:00UTC /19:00UK

 

19:00UTC - 20:10 - Practice: 70 Mins 

20:10UTC - 20:30 - Qualify: 20 Mins

20:30UTC - 21:15 - Race 1: 45 Mins

 

Number of Drivers: 36

Dates/Tracks

 

Tue 19. Feb  - Race 1 - Hungaroring 

Assetto Corsa Event        

 

V8 Supercars                                                              

                                                                               

Date: Thursday 21st February 2019                         

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:10 - Practice: 70 Mins 

20:10UTC - 20:30 - Qualify: 20 Mins

20:30UTC - 21:15 - Raceduration:  45 Mins

 

Number of Drivers: 24

Dates/Tracks

 

Thu 21.  Feb 2019 - Race 1 - Barbagallo - 8 Laps (x2)

 

RaceRoom Racing Experience Event        

 

GTR4                                                                

                                                                               

Date: Sunday 24th February 2019                         

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:10 - Practice: 70 Mins 

20:10UTC - 20:30 - Qualify: 20 Mins

20:30UTC - 21:30 - Race:  60 Mins

 

Number of Drivers: 32

Dates/Tracks

 

Sun  24. Feb  - Race 1  - Norisring

Assetto Corsa Event

 

90's DTM 

 

Date: Thursday 28th February 2019

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:10 - Practice: 70 mins 

20:10UTC - 20:30 - Qualify: 20 mins

20:30UTC - 21:15 - Raceduration: 45 mins

 

Number of Drivers: 24

Dates/Tracks

 

 

Thu  28.Feb  2019  -  Race 1 & 2  -  Laguna Seca   -   8 Laps (x2)

 

RaceRoom Racing Experience Event        

 

Group 5

                                                                               

Date: Tuesday 5th March  2019                         

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:00 - Practice: 60 Mins 

20:00UTC - 20:30 - Qualify: 30 Mins

20:30UTC - 21:15 - Race:  45 Mins

 

Number of Drivers: 32

Dates/Tracks

 

Tue 5.  Feb 2019 - Race 1 - Laguna Seca

Assetto Corsa Event

 

Seat Leon Euro Cup

 

Date: Thursday 7th March 2019

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:10 - Practice: 70 mins 

20:10UTC - 20:30 - Qualify: 20 mins

20:30UTC - 21:15 - Raceduration: 45 mins

 

Number of Drivers: 24

Dates/Tracks

 

 

Thu  7.  Mar 2019  - Race 1 - Donington Park NTL - 8 Laps (x2)

 

RaceRoom Racing Experience Event        

 

Porcshe Cayman Trophy                                                             

                                                                               

Date: Tuesday 12th March 2019                         

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:00 - Practice: 60 Mins 

20:00UTC - 20:30 - Qualify: 30 Mins

20:30UTC - 21:00 - Race:  45 Mins

 

Number of Drivers: 36

Dates/Tracks

 

Tue 12.  Mar 2019 - Race 1 - Salzburgring

 

Assetto Corsa Championship

 

Mazda MX5 

 

Date: Saturday 5th January 2019

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:10 - Practice: 70 mins 

20:10UTC - 20:30 - Qualify: 20 mins

20:30UTC - 21:15 - Raceduration: Dependant on track (Laps)

 

Number of Drivers: 24

Dates/Tracks

 

 

Sat 05.  Jan - Race 01 & 02 - Imola               -   9 Laps (x2)

Sat 12.  Jan - Race 03 & 04 - Mugello          -   9 Laps (x2)

Sat 19.  Jan - Race 05 & 06  - Magione        - 16 Laps (x2)

Sat 26.  Jan - Race 07 & 08 - Monza            -   8 Laps (x2)

Sat 02.  Feb - Race 09 & 10 - Vallelunga     - 18 Laps (x2)

Sat 09.  Feb - Race 11 & 12 - Modena          - 14 Laps (x2)

Sat 16.  Feb - Race 13 & 14 - Franciacorta - 12 Laps (x2)

 

RaceRoom Racing Experience Championship        

 

DTM 1992                                                               

                                                                               

Date: Sunday 6th January 2019                         

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:10 - Practice: 70 Mins 

20:10UTC - 20:30 - Qualify: 20 Mins

20:30UTC - 21:00 - Race:  30 Mins

 

Number of Drivers: 32

Dates/Tracks

 

Sun 06.  Jan 2019 - Race 1 - Nürburgring (GP)

Sun 13.  Jan 2019 - Race 2 - Zolder (GP)

Sun 20.  Jan 2019 - Race 3 - Hockenheimring (GP)

Sun 03.  Feb 2019 - Race 4 - Norisring (GP)

Sun 10.  Feb 2019 - Race 5 - Anderstorp (GP)

Sun 17.  Feb 2019 - Race 6 - Nürburgring Nordschleife (VLN)

Assetto Corsa Championship

 

MultiClass LMP1, GT3, GT4

 

Date: Saturday 23rd February 2019

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00 UTC - Practice (70 Mins)

20:10 UTC - Qualifying (20 Mins)

20:30 UTC - Race (2 Hours)

22:30 UTC - Finish

 

Number of Drivers: 32

Dates/Tracks

 

 

Sat 23.  Feb 2019 - Race 1 - Barcelona GP

Sat 02. Mar 2019 - Race 2 - Imola

Sat 09. Mar 2019 - Race 3 - Monza

Sat 16. Mar 2019 - Race 4 - Nordschleife Endurance

Sat 23. Mar 2019 - Race 5 - Red Bull Ring GP

Sat 30. Mar 2019 - Race 6 - Silverstone GP

Sat 06.  Apr 2019 - Race 7 - Spa

Sat 13.  Apr 2019 - Race 8 - Circuit de la Sarthe (Le Mans)

RaceRoom Racing Experience Championship        

 

WTCR 2018

                                                                

Date: Sunday 3rd March 2019                         

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00UTC - 20:10 - Practice: 70 Mins 

20:10UTC - 20:30 - Qualify: 20 Mins

20:30UTC - 20:50 - Race 1: 20 Mins

20:50UTC - 21:10 - Race 2: 20 Mins

 

Number of Drivers: 32

Dates/Tracks

 

Sun 03. Mar 2019 - Race 1 - Hungaroring (GP)

Sun 10. Mar 2019 - Race 2 - Nürburgring (GP)

Sun 17. Mar 2019 - Race 3 - Zandvoort (GP)

Sun 31. Mar 2019 - Race 4 - Slovakia Ring (GP)

Sun 07. Apr 2019 - Race 5 - Suzuka (GP)

Sun 14. Apr 2019 - Race 6 - Macau (GP)

Assetto Corsa Mini Championship

 

Seat Leon EuroCup 

 

Date: Monday 11th February 2019

 

Start Time: 19:00UTC / 19:00UK

 

19:00 UTC - 20:00 Practice (60 Mins)

20:00 UTC - 20:30 Qualifying (30 Mins)

20:30 UTC - 20:50 Race 1: 20 Mins

20:50 UTC - 21:20 Race 2: 20 Mins


 

Number of Drivers: 24

Dates/Tracks

 

 

Mon 11.  Feb 2019 - Race 1 - Zandvoort

Mon 18.  Feb 2019 - Race 2 - Tor Poznan

Mon 25.  Feb 2019 - Race 3 - Brno

Mon 04.  Mar 2019 - Race 4 - Laguna Seca



Connect With Us


Email

SiteLock

Copyright © Redlinemotorsport.co.uk 2018 All Rights Reserved