RACEROOM

RACEROOM TUESDAY CHAMPIONSHIPS

RaceRoom Racing Experience Championship

 

IMSA P2, GTR3, GTR4


Date: Tuesday 4th June 2019

 

Start Time: 19:00UK

 

19:00 - 20:00 - Practice: 60 Mins

20:00 - 20:30 - Qualify: 30 Mins

20:30 - 21:30 - Race: 60 Mins


 

Number of Drivers: 32

Dates/Tracks

 

Tue 04. Jun  - Nurburgring (GP)

Tue 11. Jun  - Spa-Francorchamps (GP)

Tue 18. Jun  - Imola

Tue 25. Jun  - Road America

Tue 02. Jul   - Mazda Laguna Seca

Tue 09. Jul   - Indianapolis (GP)

Tue 16. Jul   - Silverstone (GP)

Tue 23. Jul   - Mid Ohio (Full)

Tue 30. Jul   - Paul Richard (A1)

Tue 06. Aug - Sonoma Raceway (Long)

RACEROOM WEDNESDAY CHAMPIONSHIPS

RaceRoom Racing Experience Event


WTCC 2013


Date: Wednesday 5th June 2019


Start Time: 18:00UK


19:00 - 20:00 - Practice: 60 Mins

20:00 - 20:20 - Qualify: 20 Mins

20:20 - 21:00 - Race: 40 Mins


Number of Drivers: 36

Dates/Tracks


Weds 05. Jun - Autodromo Nazionale Monza

Weds 19. Jun - Automotodróm Slovakia Ring

Weds 03.  Jul - Hungaroring

Weds 17.  Jul - Salzburgring

Weds 31.  Jul - Moscow Raceway

Weds 14. Aug - Sonoma Raceway

Weds 28. Aug - Suzuka Circuit

Weds 11. Sep - Macau



RACEROOM THURSDAY EVENTS

RaceRoom Racing Experience Event


ADAC 2018 GT Masters


Date: Thursday 13th Jun 2019


Start Time: 19:00UK


19:00 - 20:00 - Practice: 60 Mins

20:00 - 20:30 - Qualify: 30 Mins

20:30 - 21:15 - Race: 45 Mins


Number of Drivers: 32

Dates/Tracks


Thu 13. Jun - Monza


RaceRoom Racing Experience Event


Indy Car


Date: Thursday 27th Jun 2019


Start Time: 19:00UK


19:00 - 20:10 - Practice: 60 Mins

20:10 - 20:30 - Qualify: 30 Mins

20:30 - 21:15 - Race: 45 Mins


Number of Drivers: 32


Dates/Tracks


Thu 27. Jun - Indianapolis


RACEROOM SUNDAY EVENTS

RaceRoom Racing Experience Event


Group 5


Date: Sunday 30th Jun 2019


Start Time: 18:00UK


18:00 - 19:00 - Practice: 60 Mins

19:00 - 19:30 - Qualify: 30 Mins

19:30 - 21:35 - Race: 120 Mins


Number of Drivers: 32


Dates/Tracks


Sun 30. Jun 2019 - Sliverstone (Historic GP)


RACEROOM SUNDAY CHAMPIONSHIPS

RaceRoom Racing Experience Championship

 

Formula 2


Date: Sunday 5th May 2019

 

Start Time: 19:00UK

 

19:00 - 20:10 - Practice: 60 Mins

20:10 - 20:30 - Qualify: 30 Mins

20:30 - 21:15 - Race: 45 Mins

 

Number of Drivers: 32

Dates/Tracks

 

Sun 05. May 2019 - Race 1 - Chang International Circuit (Full) Sun 12. May 2019 - Race 2 - Paul Ricard (Solution 3C)

Sun 19. May 2019 - Race 3 - Red Bull Ring (GP)

Sun 26. May 2019 - Race 4 - Silverstone (GP)

Sun 02. Jun   2019 - Race 5 - Hungaroring (GP)

Sun 09. Jun   2019 - Race 6 - Spa-Francorchamps (GP)

Sun 16. Jun   2019 - Race 7 - Monza (GP)

Sun 23. Jun   2019 - Race 8 - Moscow Raceway (FIM)

RaceRoom Racing Experience Championship

 

Free Content


Date: Sunday 7th July 2019

 

Start Time: 19:00UK

 

19:00 - 20:10 - Practice: 60 Mins

20:10 - 20:30 - Qualify: 30 Mins

20:30 - 21:15 - Race: 45 Mins

 

Number of Drivers: 32

Dates/Tracks

 

Sun 07. Jul - Portimao (GP)

Sun 14. Jul - RaceRoom Raceway (GP)

Sun 21. Jul - Sepang (GP)

Sun 28. Jul - Portimao (National)

Sun 04. Aug - RaceRoom Raceway (National)

Sun 11. Aug - Sepang (North)

Sun 18. Aug - Portimao (Club)

Sun 25. Aug - Sepang (South)

Copyright © Redlinemotorsport.co.uk 2019 All Rights Reserved